Voor exporteurs

Onze Calla’s zijn op verschillende manieren te verkrijgen.

“Snelheid en service hebben wij hoog in het vaandel staan.”

Directe verkoop

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, voor dagelijkse handel kun je bij Future Flowers terecht via de mail en de telefoon. Ons aanbod is uiteraard verkrijgbaar via de webshop van Decorum of kunnen via de diverse platforms of VMP uitgeboekt worden. Voor langere termijn orders of grotere aantallen kunt u contact opnemen met Michael van Meurs, bereikbaar onder nummer 06-19402370.

Wij hebben betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk persoonlijk in contact te zijn met onze klant. Iedere wens kan besproken worden, wij denken graag in oplossingen!

Veiling Royal FloraHolland

Naast de directe afzet zijn onze Calla’s ook te verkrijgen aan de veilingen van Floraholland. Dagelijks veilen wij onze bloemen op Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. 

Logistieke
Hub

Dagelijks leveren wij onze bloemen via een logistieke hub op de veiling om onze klant snelheid en gemak te kunnen garanderen. Zelfs voor 1 fust kun je hier terecht! Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we de service voor onze klanten op een hoog niveau houden. 

Uitlevering

Aalsmeer
3 keer per ochtend; 09:00, 11:00 en 12:00 uur.
Voor 8:00 uur besteld is voor 12.30 uur afgeleverd.

Naaldwijk
2 keer per ochtend.
Voor 8:00 uur besteld is voor 12:30 uur afgeleverd..

Rijnsburg
2 keer per ochtend.
Voor 8:00 uur besteld is voor 11:00 uur afgeleverd..
Dit is afhankelijk van de orderplaatsing.