Care for Callas

Jaarrond leveren wij acht soorten Calla’s van Nederlandse bodem.

Care for Callas

Jaarrond leveren wij zeven soorten Calla’s van Nederlandse bodem.

De Calla

SIERLIJK, ELEGANT EN CHARMANT

Een kleurrijke bloem die veelzijdig is. Een bloem die iedere keer weer verrast wanneer ze rustig uit haar stengel groeit.

Jaarrond leveren wij zeven soorten Calla’s van hoogwaardige kwaliteit. Dat doen we met continue zorg voor ons product. Van opkweek, afkweek, tot aan het verpakken van onze bloemen. Wij doen er alles aan om onze klant zo lang mogelijk te laten genieten van deze prachtige bloem.

Future Flowers, sinds 2001

De charmante Calla kweken wij al lange tijd. De kennis en kunde die wij opgebouwd hebben over de afgelopen jaren, combineren wij met moderne technieken van nu. Future Flowers is een uniek tuinbouwbedrijf in De Lier waar op kleine schaal, een groots niche product geteeld wordt.

ons Assortiment

Ontwerp zonder titel (40)

Zazu

Zazu is een Calla voor de speciale momenten. Om mensen die je lief hebt, te zeggen dat je van ze houdt! De kleur van de Calla is tegen zachtroze aan. Een schitterende kleur die zich makkelijk laat mengen in een boeket met witte en roze tinten!

• Beschikbaar in het voorjaar en zomer

Crystal Blush

Vanaf de start van ons bedrijf zijn wij vertrouwd met de topper onder de Calla’s, de Crystal Blush. Deze kleinbloemige Calla is begrip in onze kwekerij en zeer geliefd bij onze klanten vanwege de brede toepasbaarheid. De Crystal Blush is een ‘must-have’ voor elke bloemist!

• Jaarrond beschikbaar

Captain Ventura

De Captain Ventura is een schitterende off-white Calla met een middelgrote kelk. De bloem fungeert als blikvanger in exclusief bloemwerk voor de sier, rouw en trouw. Wist je dat Ventura een populaire meisjesnaam is in Spanje en geluk betekent? Een bloem met een prachtige betekenis dus!

• Jaarrond beschikbaar

“De Calla is een prachtige, excentrieke bloem. Ze hebben bovendien een chique uitstraling. Al jarenlang werk ik graag met de Calla’s van Future Flowers. Ik verwerk ze in mijn bloemwerk met de kenmerkende frames. Voor mij is het een groot pluspunt dat de bloem geen blad bevat. Naast de bijzondere bloemvorm zijn de frisgroene en buigzame stelen heel goed te verwerken in mijn designs!”

HANNEKE FRANKEMA

Nederlands Kampioen Bloemschikken (2018)