Over Future Flowers

Coen en Eric Jansen startten in 2001 met het telen van Calla’s op een kleinschalig bedrijf in Naaldwijk. Ruim tien jaar later droeg vader Coen het stokje volledig over aan zijn zoon.

Vanaf de start van het bedrijf tot aan 2016 was Future Flowers specialist in het telen van het witte soort Crystal Blush.

Ruimer aanbod

In 2017 werd een grotere kwekerij in de Lier gekocht. Met de toepassing van moderne teelttechnieken is Future Flowers in staat een klimaat na te bootsen waardoor het gehele jaar Calla’s geproduceerd kunnen worden. Het assortiment wijzigde van één soort naar een veel ruimer aanbod van maar liefst zeven soorten. De Calla’s werden vanaf dit moment steeds vaker direct aan de exporteur verkocht. 

Decorum

Hetzelfde jaar sloot Future Flowers zich aan bij telersvereniging Decorum, een groep gelijkgestemde kwekers die hun beste bloemen en planten onder het gezamenlijke merk Decorum verkopen.

Samenwerking binnen de groep staat hier centraal. Van en met elkaar kunnen we veel leren. De samenwerking met een aantal Decorum kwekers is sinds 2021 nog iets intensiever geworden door het aanstellen van een gezamenlijke verkoper en de ingebruikname van een logistiek verdeelcentrum op Royal FloraHolland Rijnsburg.

Denkend in oplossingen

Naast de passie voor onze bloemen hebben wij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk persoonlijk in contact te zijn met onze klant. Iedere wens kan besproken worden, wij denken graag in oplossingen!