Assortiment

Future Flowers teelt als enige kweker in Nederland een collectie van maar liefst zeven soorten. Wij hebben veel soorten in ons assortiment met de kenmerkende buigzame steel, daardoor is de bloem zeer geliefd om te verwerken in bruidswerk, corsages, rouwwerk en diverse andere decoraties. Wij sorteren onze Calla’s in de lengtes 40, 50, 60 en 70 centimeter.

Ontdek onze kleurrijke collectie:

ons Assortiment

Sweet Art 

De Sweet Art is een Calla voor de speciale momenten. Om mensen die je lief hebt, te zeggen dat je van ze houdt! De kleur van de Calla is tegen zachtroze aan. Een schitterende kleur die zich makkelijk laat mengen in een boeket met witte en roze tinten!

• Beschikbaar in het voorjaar en zomer

Crystal Blush

Vanaf de start van ons bedrijf zijn wij vertrouwd met de topper onder de Calla’s, de Crystal Blush. Deze kleinbloemige Calla is begrip in onze kwekerij en zeer geliefd bij onze klanten vanwege de brede toepasbaarheid. De Crystal Blush is een ‘must-have’ voor elke bloemist!

• Jaarrond beschikbaar

Captain Ventura

De Captain Ventura is een schitterende off-white Calla met een middelgrote kelk. De bloem fungeert als blikvanger in exclusief bloemwerk voor de sier, rouw en trouw. Wist je dat Ventura een populaire meisjesnaam is in Spanje en geluk betekent? Een bloem met een prachtige betekenis dus!

• Jaarrond beschikbaar

Captain Odeon

De Captain Odeon is een gevlamde Calla met een warme kleur. Zeker in de herfst komt de bloem volledig tot zijn recht in een bontkleurig herfstboeket! Onder optimale omstandigheden is de bloem oranje van kleur. 

• Beschikbaar in voor- en najaar

Gold Medal

Deze schoonheid telen wij sinds enkele jaren en heeft een favoriete positie ingenomen binnen ons assortiment. De okergele Gold Medal is een vrolijke bloem die menig voorjaarsboeket opfleurt. Uiteraard is dit soort erg gewild met Pasen, maar wij telen het met veel plezier het hele jaar!

• Jaarrond beschikbaar

Rudolph

Rudolph, wie kent hem niet? Rudolph steelt de show tijdens de kerstperiode met zijn prachtige aubergine kleur. Ook buiten de kerstperiode is Rudolph een graag geziene gast. De combinatie van kelkmaat, kleur en stevigheid van de steel maakt Rudolph bij uitstek geschikt voor bloemwerk bij diverse feesten en partijen. 

• Jaarrond beschikbaar

Odessa

Het is de veredelaars in de bloemenwereld nog niet veel gelukt, maar bij de Calla hebben we een zwartkleurig soort beschikbaar; de Odessa. Fraai en een tikkeltje mysterieus. Wij zijn er trots op dat we dit bijzondere soort kweken. Door de relatief kleine kelk en buigzame steel is zij in veel bijzondere creaties te verwerken. 

• Jaarrond beschikbaar